Mijn plannen,

Momenteel heb ik nog een aantal dingen in gedachten die ik graag zou willen uitvoeren. De meeste dingen die ik ook maak zijn meer bedoeld om er iets van te leren, zoals de kachel, natuurlijk kun je die dingen kopen op marktplaats, en geld is het probleem ook niet. Bij mij is het ook niet dat ik het wiel opnieuw zou willen uitvinden, maar meer dat ik de dingen van alle kanten wil weten hoe kun je bepaalde dingen optimaal maken. Meestal werk ik dan ook met restant producten, mocht het mis gaan dan gaat het zo in de schrootbak. Ook ben ik vaak al tijden soms wel een aantal jaar van te voren aan het nadenken hoe ik bepaalde problemen ga overbruggen of dan wel oplossen, zelfs vaak nog voor ik het matriaal heb.

Wat wil ik allemaal nog maken:

Zwembad ongeveer 6x8mtr en verwarmd, Toog kozijnen van hardhout 4stuks met dubbel openslaande deuren, Grote keuken tafel met ingebouwde TV, smorgens bij het ontbijt online even de krant doornemen,

Tja tijd is iets dat ik niet kan maken, want als ik ergens mee bezig ben dan heb ik daar vaak echt een groot tekort aan. En naast mijn creative gepruts heb ik nog een groot huis in onderhoud, een drukke baan en een gezin wat ook allemaal tijd van mij nodig heeft. We zullen wel zien hoever ik kom.